Välkommen till Hitta-affärssystem.se

Vi vill att det ska bli lättare att hitta fram i affärssystemsdjungeln.

Det finns idag massor med bra ERP, ekonomistöds-program och enklare bokföringsprogram. Att sålla och hitta det man letar efter är nästan omöjligt. Man tvingas lägga ner massor med tid och att gå på olika mässor och produktvisningar.

Det kan också vara skönt att scanna igenom utbudet i lugn och ro innan du tar kontakt med en säljare eller konsult hos några av företagen.

Genom att samla all information om leverantörer, återförsäljare och alla unika branschanpassningar på ett ställe gör vi det lättare för dig.

Vi hoppas att du som söker ett system eller är intresserad av vad som händer i branschen, får en mer samlad förståelse för vad som finns och vad som är på gång.

Alla leverantörer och återförsäljare bjuds in att dela med sig av nyheter och events. Upphandlingskonsulter och revisionsbyråer som är bra på att hjälpa till att hitta rätt kan bidra med erfarenheter och med tips.

Har du tips eller idéer om hur vi kan göra sajten bättre – hör då av dig till!

Vi har i olika uppdrag följt affärssystemsbranschen och ser att det finns ett behov av en samlingsplats för alla system.

Därför har vi bestämt oss för att hjälpa alla ekonomichefer och CFO’s och andra som är intresserade att hitta rätt i djungeln.

Vi på hitta-affärssystem.se