Nu har även e-handelsplattformen Quickbutik integrerat Unifaun i sitt system! Butiksägare kan nu därför boka och hantera alla sina leveranser direkt från sin kontrollpanel i Quickbutik, istället för att behöva logga in i flera olika system. Det här kommer förenkla och förbättra hanteringen av leveranser på många sätt.

Automatisk överföring av information

Genom att våra system nu är integrerade kommer informationen om köpet automatiskt flyttas över till Unifauns system med bara ett klick. På det sättet slipper man knappa in all information flera gånger vilket sparar mycket tid och gör att man alltid kan vara säker på att all information alltid är korrekt.

Kostnadsfritt första året

Första året kommer integrationen vara kostnadsfri. Allt för att göra valet enkelt. Integrationen fungerar för alla Quickbutiks butiksägare som använder Unifaun Online eller Pacsoft Online.

”Vi är övertygade om att vår helintegrerade lösning mot Unifauns ledande delivery management system kommer att spara enormt mycket tid och energi för våra butiksägare.” säger Azddin Benberkan, grundare och VD på Quickbutik

”Det är oerhört spännande att arbeta med innovativa och handlingskraftiga bolag som Quickbutik, som drivs av en tydlig ambition att förenkla affärer. Det ligger helt i linje med vad vi på Unifaun står för.” avslutar Stefan Holmström, ansvarig för affären på Unifaun