Visma Avendo eEkonomi

 • visma

Visma Avendo eEkonomi

Visma Avendo eEkonomi är ett webbaserat bokföringsprogram som fungerar på Mac, Windows och alla intel plattformar bara du har en browser. Visma Avendo eEkonomi är anpassat för ett mindre företag, exempelvis aktiebolag eller en enskild firma, och har en rak prismodell utan rabattavtal och som inte har behov av lagerhantering.

Product Description

Visma Avendo eEkonomi är ett webbaserat bokföringsprogram som fungerar på Mac, Windows och alla intel plattformar bara du har en browser. Visma Avendo eEkonomi är anpassat för ett mindre företag, exempelvis aktiebolag eller en enskild firma, och har en rak prismodell utan rabattavtal och som inte har behov av lagerhantering.

Visma Avendo eEkonomi är webbaserat och inte ett vanligt bokförings och faktureringsprogram. Användaren registrerar endast de pengar som kommer in och de som betalas ut, det innebär att en stor del av bokföringen sköts automatiskt.

Ett nytt webbaserat arbetssätt betyder även ett nytt tankesätt. Användaren har alltid tillgång till instruktioner, guider och fri support.

I programmet finns färdiga fakturor som skickas till kund. Man behöver inte ens bokföra fakturorna, det görs automatiskt. Samma sak är det med inkommande fakturor. Användaren registrerar dem, sedan bokförs de, skickas till företagets internetbank och betalas.

Prislappen på programmet för bokföring, fakturering och betalningar är 129 kr/mån.

Funktioner och anpassningsmöjligheter

Webbaserade Visma Avendo eEkonomi bokföringsprogram levereras med färdiga arbetsfönster för stöd för funktionerna:

 • Diagram över företagets ekonomiska ställning och likviditet
 • Automatisk betalningsöversikt av bankkonton via internetbank (Handelsbanken)
 • Betalningsöversikt av banktransaktioner från internetbank (Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar och Danske Bank)
 • Automatisk bokföring
 • Intelligent sökfunktion
 • Fakturering
 • Kundreskontra med grafisk statistik
 • Leverantörsreskontra med grafisk statistik
 • Stöd för alla momsredovisningsperioder
 • Hjälper dig beräkna avdrag för hushållsnära tjänster och ROT-arbeten
 • Hanterar omvänd skattskyldighet inom byggsektorn
 • Hanterar inköp och försäljning i utlandet
 • Automatisk uppdatering av valutakurser
 • Balans- och resultatrapport, verifikationslista och huvudbok
 • Visma Mobil Scanner för att scanna in kvitton eller leverantörsfakturor via din mobil, Fungerar på iPhone och Adroid. Visma Mobil Scanner är gratis och lätt att använda.

Eventuella bankavgifter kan tillkomma. Kontakta din bank.

Systemkrav

PC eller Mac (Intel-baserad) med internetuppkoppling, samt Microsoft Silverlight. Anslut dig direkt via vismaspcs.se.

Återförsäljare och partners Visma

Visma Spcs partners och återförsäljare hjälper dig att välja rätt ekonomiprogram för ditt företag. Du får även hjälp med installation, hårdvara, nätverk och programutbildning – på plats. Visma Spcs partners har också kunskapen att koppla ihop ditt ekonomiprogram med flera andra via Visma integration. Partners finns i hela Sverige och kan hjälpa dig när det passar. Visma Spcs har även butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Leverantören Visma SPCS

Visma marknadsför sig som Nordens största leverantör av affärssystem. Deras produkter är anpassade för mindre, medelstora och större företag och offentliga organisationer. Det kan vara ganska förvirrande att försöka få grepp om alla de olika systemen eftersom deras produktportfölj är så omfattande. I Sverige är uppdelningen att Visma Software säljer till framförallt medelstora bolag bl.a. affärssystemen Visma Business, Visma Global och Visma Control. Visma Software säljer sina produkter via sina fristående partners och via sin direktsäljkanal. Visma SPCS (Administration) och Mamut AB säljer sina produkter direkt förutom via sitt partnernät.

Visma koncernen levererar programvara i första hand från Visma Software, Visma SPCS (Administration) och Mamut AB. Outsourcingtjänster för redovisning och lön via Visma Services. Betalningstjänster, inkassolösningar och reskontra outsourcing från Visma Collectors Butiksdatalösningar från Visma Retail samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster från Visma Sirius.

340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2010 uppgick omsättningen till 4 168 miljoner norska kronor.

Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av de globala investmentbolagen KKR och Hg Capital.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Epost

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Visma Avendo eEkonomi”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *