SAP Business Suite affärssystem

|||SAP Business Suite affärssystem
  • SAP

SAP Business Suite affärssystem

Affärssystemet SAP Business Suite är SAPs produkt för stora företag och organisationer. SAP Business Suite har sin styrka i närmast obegränsade möjligheter till specialanpassningar och omfattade branschlösningar. Affärssystemet har naturligtvis också en stor fördel med sin internationella profil och ett partnernätverk i 50 länder samt att produkten är översatt till 20 språk.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Product Description

SAP Business Suite har en målgrupp på stora företag och internationella koncerner och har en prislapp anpassad för den målgruppen. Deras andra två affärssystem SAP Business All-in-One och SAP Business One är inriktade på små och medelstora företag.

Funktioner och anpassningsmöjligheter

  • Affärssystemet SAP Business Suite innehåller:
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • ERP (Enterprise Resource Planning)
  • Product Lifecycle Management (PLM)
  • Supply Chain Management (SCM)
  • Supplier Relationship Management (SRM).

Anpassningar gör SAP i sina egna utvecklingsplattformar: Enterprise SOA och SAP NetWeaver. Enterprise SOA revolutionerar design av affärssystem och gör det möjligt att använda affärslogik för att skapa avancerade företagstjänster. SAP NetWeaver möjliggör snabb, men ändå kontrollerad, förändring av affärsprocesser. Detta inkluderar affärsfunktioner via dess stora utbud av företagstjänster och processkomponenter som är färdiga att använda.

Anpassningar och kundreferenser finns i följande branscher: Tillverkande industrin, Detaljhandeln, Offentliga sektorn, Finansbranschen, Försvar och luftfart, Bilindustrin, Kemibranschen, Konsumentprodukter, Bygg- och anläggningsindustri, High-tech, Industrimaskiner och komponenter, Bioteknik och läkemedel, Materialindustri, Gruvindustri, Olja och gas, Media, Professionella tjänster, Telekommunikation, Rese- och logistiktjänster, Energiförsörjning och VVS, Grossistbranschen

Teknisk plattform SAP Business Suite

SAP Business är baserat på SAPs egna plattformar för utveckling Enterprise SOA och SAP NetWeaver. Enterprise SOA för design av affärssystem och affärslogik för att skapa avancerade företagstjänster. SAP NetWeaver för förändring av affärsprocesser.

Databasen kan vara MS SQL Server på operativsystemet Windows Server eller SAP MaxDB™ databasen och operativsystemet SUSE Linux Enterprise Server från Novell.

Återförsäljare och Partners SAP

Affärssystemet SAP Business Suite levereras och säljs uteslutande via SAP återförsäljare/partners. Partners finns i hela landet. Partnerna erbjuder förutom implemetation, driftsättning och utbildning även supportavtal. Det är ofta så att partnern har specialiserat sig på eller är bra i vissa branscher eller typer av lösningar.

Leverantören SAP

SAP marknadsför sig som världens ledande leverantör av affärssystem och har 54 000 anställda över hela världen. Deras produkter är anpassade för allt från mindre lokala bolag till stora internationella koncerner. SAP säljer alltid sina produkter via sina fristående men licensierade partners.

SAP Svenska AB har ca 130 anställda och år 2010 var omsättningen1 163 Mkr. SAP har Norden och Baltikum som en enad Region med en egen ledningsgrupp. Fokus är naturligtvis att se till att bolag som arbetar i flera av de länderna ska kunna dra nytta av SAP som produkt.

183 000 kunder 120 länder använder SAP produkter och SAP Business One står för 88 000 av de kunderna. Bolaget är noterat på flera börser bland annat NYSE och Frankfurtbörsen.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SAP Business Suite affärssystem”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *