SAP Business All-in-One

 • SAP

SAP Business All-in-One

Affärssystemet SAP Business All-in-One är SAP produkt för medelstora företag som med den lätt kan växa upp i SAPs stora produkt. Deras andra två affärssystem SAP Business One och SAP Business Suite är inriktade på små respektive stora företag så All-in-One lägger sig mittemellan de två.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Product Description

SAP Business All-in-One har framförallt sin styrka i sina integrerade logistiklösningar och branschanpassningar. Affärssystemet har naturligtvis också en stor fördel med sin internationella profil och ett partnernätverk i 50 länder samt en produkt översatt till 20 språk.

SAP Business All-in-One har en målgrupp på medelstora företag med logistikhantering som vuxit ur sin befintliga lösning. Internationella dotterbolag är ytterligare en målgrupp.

Funktioner och anpassningsmöjligheter

Affärssystemet SAP Business All-in-One innehåller funktioner och processer för

 • Finanser och redovisning
 • Personaladministration
 • Projektledning
 • Produktutveckling och tillverkning
 • Hantering av inköp och logistik
 • Marknadsföring
 • Försäljning
 • Service
 • Interaction Center
 • CRM Web Channel
 • Analyser och standardrapporter
 • Business Intelligence

Anpassningar gör SAP i sina egna plattformar för utveckling Enterprise SOA och SAP NetWeaver. Enterprise SOA revolutionerar design av affärssystem och gör det möjligt att använda affärslogik för att skapa avancerade företagstjänster. SAP NetWeaver möjliggör snabb, men ändå kontrollerad, förändring av affärsprocesser. Detta inkluderar affärsfunktioner via dess stora utbud av företagstjänster och processkomponenter som är färdiga att använda.

Branschanpassningar och kundreferenser finns i följande branscher: Bilindustrin, Flyg- och försvarsindustrin, Kemiindustrin, Livsmedelsföretag, Försvar och säkerhet, Bygg- och anläggningsindustrin, Sjukvård, Universitets- och högskoleutbildning, Hightech, Industriella maskiner och komponenter, Försäkringar, Bioteknik och läkemedel, Tillverkning (segmentöverskridande), Media, Metall-, trä- och pappersindustrin, Gruvdrift, Olja, gas och drivmedel, Tjänsteföretag, Telekommunikation, Transport och logistik, Energi och service, Grossisthandel.

Teknisk plattform SAP Business All-in-One

SAP Business är baserat på SAPs egna plattformar för utveckling Enterprise SOA och SAP NetWeaver. Enterprise SOA för design av affärssystem och affärslogik för att skapa avancerade företagstjänster. SAP NetWeaver för förändring av affärsprocesser.

SAP Business All-in-One använder Microsoft SQL Server och kan även använda Express Edition av Microsoft SQL Server som är gratis men har begränsningar på databasens storlek, inte av användare.

Återförsäljare och partners SAP

Affärssystemet SAP Business All-in-One levereras och säljs uteslutande via SAP återförsäljare och partners. Partners finns i hela landet. Dessa erbjuder förutom implemetation, driftsättning och utbildning även supportavtal. Det är ofta så att partnern har specialiserat sig på eller är särskilt kunniga på vissa branscher eller typer av lösningar.

Leverantören SAP

SAP marknadsför sig som världens ledande leverantör av affärssystem och har 54 000 anställda över hela världen. Deras produkter är anpassade för allt från mindre lokala bolag till stora internationella koncerner. SAP säljer alltid sina produkter via sina fristående men licensierade partners.

SAP Svenska AB har ca 130 anställda och år 2010 var omsättningen1 163 Mkr. SAP har Norden och Baltikum som en egen region med en egen ledningsgrupp. Fokus är naturligtvis att se till att bolag som arbetar i flera av de länderna, ska kunna dra nytta av SAP som produkt.

183 000 kunder 120 länder använder SAP produkter. SAP Business All-in-One står för 88 000 av de kunderna. Bolaget är noterat på flera börser bland annat NYSE och Frankfurtbörsen.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SAP Business All-in-One”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *