Sage X3 affärssystem

  • Sage X3

Sage X3 affärssystem

Att driva företag behöver inte vara komplicerat. Sage X3 löser komplexiteten att driva ditt företag med ett snabbare, enklare och flexiblare affärssystem. Sage X3 är nästa generations affärssystem för att ditt företag ska kunna växa snabbare. Sage X3 förser alla användare med säker mobil tillgång till alla data och funktioner, från var som helst och på de mest populära plattformarna.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Product Description

Flexibelt och skalbart för att stödja hela ditt företag

Sage X3 erbjuder kraftfulla funktioner som kan konfigureras för att möta ert unika sätt att bedriva verksamhet och göra affärer. Affärssystemets flexibla datamodell stöder komplexa organisations- och rapporteringsstrukturer. Detta förenklar och effektiviserar hantering av flera anläggningar, företag eller affärsenheter, regioner och länder från en gemensam installerad instans av Sage X3.

Personlig webb och mobil användarupplevelse

Med Sage X3 introduceras en bättre och mer personlig användarupplevelse med säker webb och mobil teknik i sin kärna. Oavsett om det är på kontoret eller på resande fot får alla Sage X3 användare tillgång till den information de behöver, i ett intuitivt gränssnitt, personligt till deras roll. Distribution av Sage X3 till alla användare via mobil och webb möjliggör tillgång till gemensamma företagsdata, från var som helst och på vilken enhet och plattoform som helst. Sage X3 har ett HTML5 gränssnitt som ger ett intuitivt användargränssnitt i webbläsare och möjliggör omfattande personalisering av användarna.

Klart för din bransch

Till skillnad från andra affärssystem och systemlösningar som är starkt beroende av olika add-on programvaror och integrationer för att stödja branschspecifika processer, innehåller Sage X3 funktioner som är klara att använda i de flesta företag inom distribution, tillverkning och service. Sage X3 har en flexibel web service teknik vilket möjliggör enkel integration och åtkomst av kompletterande lösningar när det behövs.

Klart att hantera dina affärsprocesser

Sage X3 affärssystem ger rik funktionalitet för att stödja alla dina viktiga affärsprocesser med minimal investering i IT och resurser.

  • Ett affärssystem som integrerar inköp, lager, anläggningar, tillverkning, försäljning, kundservice, redovisning och finansiering.
  • En lösning med möjlighet till automatisering av arbetsflöden för att påskynda affärsprocesser och förbättra uppföljning inom alla områden av verksamheten.
  • Inbyggda analyser för djupare insikt i verksamheten med snabbare rapportering, kommunikation och beslutsfattande.

Redo att växa i en global verksamhet

Sage X3 eliminerar komplexiteten att hantera internationell affärsverksamhet. Det förenklar hanteringen av internationell handel med leverantörer, entreprenörer, partners och kunder (flera språk, flera valutor) och kan hantera en global verksamhet från en gemensam installerad instans (multi legislation, multi ledger, multi site, multi currency, multi company).

Sage X3 moduler

Sage X3 erbjuder en omfattande och integrerad funktionalitet för att stödja alla dina viktiga affärsprocesser med minimala IT-investeringar och resurser.

Redovisning

Sage X3 affärssystem omfattar stöd för ekonomi, personal, affärsredovisning, budget, åtaganden och anläggningstillgångar. Dessutom hanteras överföringar från ett land till ett annat och mellan dotterbolag och ditt huvudkontor. Den flexibla redovisningsstrukturen (multi-ledger och multi- chart of accounts) möjliggör att kombinera den globala visionen med lokala operationella krav.

Inköp

Sage X3 hanterar inköpsprocessen sömlöst från början till slut i Sage X3. Från offertförfrågan (anbudsförfrågningar), genomgång och uppföljning av svaren och integrering av prislistan. Sage X3 hjälper dig köpa smartare genom att spåra inköpsanmodan, skapa beställning, inleveranser, underleverantörsorder.

Kundorder

Sage X3 ger snabb och enkel tillgång till information om produkter, prislistor, rabatter och transportörer. Du kan ge kundofferter, orderregistrera, överföra orderbekräftelser, hantera kontrakt, visa och fördela varor från lager och hantera avsändar- och lån av varor före fakturering.

Kundtjänst

Gläd dina kunder med exceptionell service. Full integration med försäljning, lager, inköp, redovisning och tillverkning ger en 360-graders förståelse av alla kundaktiviteter, allt i en enda verksamhetsledningssystem.

Lagerhantering

Håll jämna steg med efterfrågan och säkerställ optimal effektivitet genom realtidsövervakning av lagerstatus. Lagerstyrning är konfigurerbar per bolag med tillämpning av multi-site, multi-stock och multi-location management. Införliva kraftfulla kvalitetsfunktioner inklusive total spårbarhet av lagermängder och serienummer i realtid, både uppströms och nedströms, genom materialflödet.

Sage X3 Tillverkning

Nå marknaden snabbt genom att hantera alla dina tillverkningsprocesser med ett komplett system. Sage X3 stöder planering, schemaläggning och produktionskontrollaktiviteter för både process- och diskret tillverkning. Sage X3 är också tillräckligt flexibelt för att anpassas sig till unika eller blandade tillverkningssätt.

Sage X3 Rapportering och affärsanalys

Ge hela teamet den information de behöver för att göra snabbare och mer strategiska beslut. Realtidsanalyser, varningar och meddelanden ger varje roll i din organisation möjlighet att reagera snabbt på förändrade affärsförhållanden.

Dokumenthantering och Microsoft Office integration

Sage X3 ökar effektiviteten och samarbetet med ditt team genom att integrera din dokumentflöden i ett enda, sammanhängande och sökbart bibliotek. Sage Xe innehåller viktiga funktioner för dokument och revisionshantering som en del av affärsflödet, definiera diagram och data direkt till PowerPoint eller Word och synkronisera data och integrera Microsoft Outlook för kontakter, kalender och uppgifter.

Rollbaserat Workspace

Öka användbarheten, produktiviteten och tillgängligheten av ditt affärssystem genom att tillhandahålla högt personlig tillgång till relevanta uppgifter inom avdelningar och arbetsroller. Personligt workspace ger användaren en överblick över kritiska data och vägledning för att utföra vanliga uppgifter för rollen, med visuella processkartor.

Leverantören Sage

Sage är världens tredje största leverantör av affärssystem med 6,1 miljoner kunder över hela världen med egna kontor i 24 länder.

Broschyr Sage X3

Läs mer om Sage X3 i broschyren Solution Capabilities Guide här 

Additional Information

Besöksadress

Postadress

Telefon

Sajt

Epost

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sage X3 affärssystem”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *