Pyramid Business Studio

  • Pyramid Unikum

Pyramid Business Studio

Affärssystemet Pyramid från Unikum är en mogen produkt på marknaden och den nuvarande produkten lanserades 2003. Pyramid säljs i två versioner, Pyramid Business Studio och Pyramid Business Express. Pyramid Business Express är samma affärssystem som Business Studio men med antalet användare maximerat till 4 stycken.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE


Product Description

Pyramid Business Studio har sin styrka i bra och funktionella flöden för logistik, lagerhantering i kombination med en tilläggsmodul för materialplanering (MPS). Det är ett system som är lämpligt för mindre tillverkande företag och mindre grossister med behov av lagerhantering i kombination med försäljning. Systemet klarar varianthantering.

Pyramid Business Studio säljs i 90 % av affärerna som standardsystem men man har vissa möjligheter att anpassa gränssnittet med hjälp av tilläggsmoduler. Business Studio vänder sig till små och medelstora företag som klarar sig med väl uppbyggda standardprocesser.

Funktioner och anpassningsmöjligheter

Funktioner och processer som finns som standard i affärssystemet är:

  • Ekonomi
  • Redovisning
  • Order
  • Försäljning
  • Lager
  • Inköp
  • CRM
  • Rapportgenerator
  • mm.

Till Pyramid finns det ett 50-tal färdiga moduler att köpa för bl.a. elektronisk fakturahantering, medlems- och prenumerations- administration, mobila tjänster, MPS (Material- och produktionsstyrning), varianthantering mm.

Anpassningar kan göras med hjälp av tilläggsprodukterna design & konsultstudio.

Återförsäljare och Pyramid partners

Affärssystemet Pyramid levereras och säljs uteslutande via återförsäljare och pyramidpartners. Det finns ca sextio pyramidpartners över hela landet. Flera av partnerna erbjuder förutom implemetation, driftsättning och utbildning även supportavtal. Det är ofta så att partnern har specialiserat sig på eller är bra på vissa branscher eller typer av lösningar.

Leverantören Unikum

Unikum som utvecklar Pyramid Studio finns i Lund och har en lång historia. Deras produktserie Pyramid är framförallt anpassad för mindre och medelstora bolag.

Ca 6 000 företag använder Unikums produkter och tjänster. Det senaste 3 åren har över 1 000 nya installationer gjorts av Pyramid. Bolaget har ca 60 anställda. 2010 uppgick omsättningen till 75 miljoner kronor.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Epost

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pyramid Business Studio”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *