• monitor

Monitor Basic

Affärssystemet Monitor Basic från Monitor Industriutveckling är den enkla paketerade produkten för små tillverkande företag. Monitor Industriutveckling är ett Svenskt företag som utvecklar, marknadsför och säljer affärssystemet Monitor.

Product Description

Affärssystemet Monitor Basic från Monitor Industriutveckling är den enkla paketerade produkten för små tillverkande företag. Monitor Industriutveckling är ett Svenskt företag som utvecklar, marknadsför och säljer affärssystemet Monitor.

Monitor Basic har som målgrupp små företag med tillverkning som behöver utvecklingspotential i sitt affärssystem. Monitor Basic har en begränsning där antalet samtidiga användare är maximerat till 10 stycken.

Priset på Monitor Basic är 3 600 kr per användare och år. (2012) Monitor Basic kan även köpas som molntjänst.

Funktioner och anpassningsmöjligheter

Monitor Basic består av grundläggande funktionalitet i de olika modulerna Tillverkning, Inköp, Försäljning, Lager, Redovisning.
Monitor Basic kan byggas ut med hjälp av tilläggsapplikationer som; anläggningsregister, dokumenthantering, EDI, EFH, rapporter, lagerautomat m.fl.

Teknisk plattform Monitor

Monitor fungerar på Windows server och SBS. På klientsidan kräver Monitor Windows av någorlunda modern version.

Återförsäljare och partners Monitor

Monitor Industriutveckling AB har lång erfarenhet av de verksamheter som förekommer inom den tillverkande industrin och har valt att inte arbeta med ett partnerkoncept.

Monitors verksamhet omfattar därför även konsultverksamhet, utbildning och support inom Monitor Affärssystem. Företaget har idag 100 anställda.

Leverantören Monitor Industriutveckling AB

Monitor Industriutveckling AB utvecklar affärssystem för små- och medelstora företag inom tillverkningsindustrin Företaget har paketerat sin produkt i två storlekar Monitor Basic för småföretag och Monitor Affärssystem för mindre och medelstora företag.

Monitor Industriutveckling AB har (2012) ca 100 anställda och deras produkt finns hos över 1 700 företag. Monitor har fokus på den svenska marknaden men produkterna används även i t.ex. Finland, Norge, Polen, Baltikum. Monitor finns på 10 olika språk (Svenska, Engelska, Tyska, Ryska, Kinesiska, Finska, Norska, Polska, Tjeckiska och Litauiska) och är marknadsanpassat för flera marknader efter lokala krav.

Exempel på kunder är: Ljungby Maskin AB, Eknäs Mekaniska AB, Koenigsegg AB, Weland AB, Arkivator AB och Nominit AB.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Epost

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Monitor Basic”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *