Lawson Infor M3 och S3 affärssystem

|||Lawson Infor M3 och S3 affärssystem
  • lawson

Lawson Infor M3 och S3 affärssystem

Affärssystemet Lawson Infor M3 och S3 (tidigare Movex) distribueras i Sverige av Lawson Software Sweden AB som är en av ca 40 lokala Lawson företag som finns runt om i världen. Lawson säljs i två versioner i Sverige: M3 och S3.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Product Description

Lawson Infor M3 lösningar är utformade för företag och organisationer för att skapa, flytta och underhålla varor eller utrustning. Lawson S3 är lösningar utformade för företag och organisationer vars primärfunktion är att bemanna, köpa in och ge service.

Lawson M3 har framförallt två fördelar. Bra stöd för och stor erfarenhet i partnerföretagen av tillverkande företag och många branschsspecifika lösningar.

Lawson S3är anpassat för tjänstesektorn och framförallt för hälso- och sjukvård samt offentlig verksamhet.

Lawson M3 och S3 har som målgrupp på medelstora eller stora företag som ofta är andra eller tredje generationens affärssystemsköpare. Lawson har även som målgrupp bolag med verksamheter i många länder eftersom de har en stor internationell produkt.

Funktioner och anpassningsmöjligheter

Affärssystemet Lawson M3 och S3 är kompletta ERP och CRM system som har ett stort antal branschspecifika lösningar på marknaden. Bland annat: Distribution, Återförsäljare, OEM-tillverkare, Uthyrning av utrustning, Modeindustrin, Finansiella tjänster, Livsmedelsindustrin, Hälsovård, Tillverkning, Offentlig sektor, Detaljhandel, Transport och spedition.

Lawson M3 och S3 har byggstenarna och projektmodeller som uppfyller kraven på funktionalitet för tillverkande, distribuerande företag eller servicesäljande företag.

Teknisk plattform Lawson M3 och S3

Lawson M3 och S3 är utvecklat för (tidigare Movex) IBM plattformen men kan köras i följande miljöer på serven; IBM iSeries (AS/400), Mainframe, Linux, Unix, Microsoft server av senare modell. Den kan användas med DB2 eller MS SQL Server. På klientsidan går Lawson att köra på Windows och med Webbgränssnitt.

Lawson M3 och S3 levereras också som molntjänst (SaaS).

Återförsäljare/Partners Lawson

Affärssystemet Lawson M3 och S3 levereras och säljs uteslutande via Lawson återförsäljare/partners. Ett 15-tal partners finns i hela landet. Flera av dessa erbjuder förutom implemetation, driftsättning och utbildning även supportavtal.

Det är ofta så att partnern har specialiserat sig på eller är bra i vissa branscher eller typer av lösningar.

Leverantören Lawson

Lawson distribueras i Sverige av Lawson Software Sweden AB. Lawson har sitt huvudkontor i Minnesota i USA och har ca 40 lokala kontor i både Europa och Asien. Lawson grundades 1975 och utvecklar branschfokuserade lösningar som baseras på produktserierna M3 och S3 (tidigare Movex). Lawson har 4 500 kunder i 68 länder. Från globala organisationer som ingår i Fortune 500 till små eller medelstora företag.

Lawson har ett återförsäljarnätverk med olika klassificeringar som arbetar med försäljning, leverans och service av bolagets affärssystem. I nätverket ingår ett 15-tal konsultföretag.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lawson Infor M3 och S3 affärssystem”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *