HansaWorld Enterprise

HansaWorld Enterprise

HansaWorld Enterprise är den stora produkten från HansaWorld. Den vänder sig främst till medelstora företag. HansaWorld är ett företag som i början på 1990 talet utvecklade en snabb, enkel fleranvändarprodukt med en ny WAN teknologi för Mac. Några år senare släpptes den även för Windows och företaget satsade hårt på att bli en internationell aktör.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE


Product Description

HansaWorld Enterprise finns översatt till 30 språk och har ett stort internationellt partnernätverk. Produkten fungerar på Mac, Windows och Linux.

HansaWorld Enterprise har som sin största styrka, sin internationella kompetens och sitt plattformsoberoende som tillåter blandade klienter. En annan styrka i HansaWorld är också att den är 100 % integrerad och HansaWorld har valt att utveckla nästan allt själva.

HansaWorld har en målgrupp på mindre till medelstora företag med någorlunda standardiserade behov och som arbetar i flera länder eller i blandade tekniska miljöer.

Funktioner & anpassningsmöjligheter

HansaWorld Enterprise är ett affärssystem med stöd för följande processer:

  • Ekonomi
  • ERP
  • CRM
  • e-handel
  • Detaljhandel (POS)
  • Produktion
  • Projekt och Hotell.

HansaWorld har de grundläggande kraven på funktionalitet i sina moduler. HansaWorld har kapacitet att hantera upp till upp till 500 användare utan prestandaproblem.

HansaWorld går att ändra i gränssnittet vad gäller fältordning, benämning, nya fält mm. med hjälp av modulen HAL (Hansa application language).

Teknisk plattform HansaWorld

HansaWorld är utvecklat på i C++ med en egen databasdesign och en skyddad nätverkskommunikation. Den absoluta majoriteten av HansaWorld kunderna väljer att använda den egenutvecklade databasen men den har även stöd för MS SQL Server, IBM DB2 och Oracle.

HansaWorld kan ha samma produkter tillgängliga för flera olika operativsystem. I nuläget finns HansaWorld Enterprise tillgängligt för Windows 2000, – Windows 7, inklusive Windows CE, Mac OS X och Unix, inklusive Linux, Sun, Symbian S60, Series80 och iPhone. HansaWorld Enterprise är IBM eServer testad och fungerar på xSeries, pSeries, iSeries och zSeries.

Återförsäljare & partners HansaWorld

Affärssystemet HansaWorld levereras och säljs både av HansaWorld själva samt av återförsäljare och partners. Det finns ett tiotal partners runt om i Sverige.

Leverantören HansaWorld

HansaWorld grundades i Sverige 1988 av Karl Bohlin. På det svenska kontoret i Kista utanför Stockholm arbetar idag ca 20 personer. Koncernen sysselsätter ca 300 personer i ett nätverk av dotterföretag och distributionspartners i Europa, Sydamerika, Nordamerika, Afrika, Asien, Australien och Mellanöstern.

HansaWorld har idag ca 75 000 installationer världen över. Deras kunder består av små och mellanstora företag men även dotterbolag till större internationella företag.

Referenskunder på deras hemsida är B&B Tools, MacSupport, Care of Haus, Britek, TL Detect, JustNu och Hager Tehalit.

Additional Information

Besöksadress

Telefon

Sajt

Epost

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “HansaWorld Enterprise”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *